top of page
VVKVM

VVKVM and SBNC: Nutritionmanagement of dysphagia 20th April 2024



09:15 Welcome

 

09:25 GLIM Criteria and integration with dysphagia screening

Pr Van Gossum A. – ULB Erasme - Belgium


10:10 IDDSI levels: the science of how and why they work?

Dr Vanderwegen J. – IDDSI Board of Directors – Belgium

 

10:55 Break and exhibition

 

11:25 How special textures could be made?

Mr Sels M. – UZA - Belgium


12:10 Treatment of dysphagia disorders: logopedic techniques

Pr Van Nuffelen G. - UZA - Belgium


12:55 Clinical Cases and discussion

Pr A.Lagier and Dr Zicot A.F. – ULg - Belgium

 

13:30 Conclusion and Closure


Location : KBR- Royal Library of Belgium

Venue: (Salle)Concert(zaal) KBR - Mont des Arts 28 1000 Brussels


The talks will be given in English.

Open to all caregivers involved in nutrition management.

Accreditation credits will be available.

Fees : 10 € for members, 35 € for non-members and 5 euros for the students.



留言


OVER ONS >

De VVKVM groepeert professionals die met klinische voeding bezig zijn: artsen, diëtisten, verpleegkundige, apothekers, vertegenwoordigers van de industrie...

De vereniging heeft als doel kennis en ervaring te verzamelen, te delen en te verspreiden tussen haar leden. Zij ijveren ook bij de beleidsmakers voor de belangen van de klinische voeding en diegenen die hiermee bezig zijn.

Ontmoet HIER het VVKVM bestuur.

CONTACT >

E: info@vvkvm.be

© 2017-2025 by VVKVM.BE

Schijf je in voor onze nieuwsbrief!

bottom of page